Rafael Csaba

Rafael Csaba

Asztrológus és az AstroYoga rendszere

Asztrológiával egészen fiatalon, a kamasz éveimben járva találkoztam először.
Magával ragadott az asztrológia szemléletmódja és a benne rejlő lehetőség, hogy segítségével megismerhetjük a minket körülvevő jelenségek mögött megbúvó erőket és felfedhetjük életünk eseményeinek mélyebb jelentés tartalmát.

Később, 20 évesen beiratkoztam a Szintézis Szabad Egyetemre, ahol neves előadóktól hallgattam előadásokat spirituális témában. Közben minden elérhető tanfolyamot, gurut, spirituális közösséget felkerestem, hogy valóban szintézisre találjak a létezés minden szintjén, bármit is jelentsen ez

Eközben végigjártam az elérhető asztrológia tanárok mindegyikét, megismertem az elveiket, meglátásaikat, s így lehetőségem nyílt egészében, több nézőpontból is szemlélni az asztrológiai módszereket.

A hiteles tudás után kutatva végül a védikus bölcselet kapujában találtam magam. Fel kellett ismernem, hogy hiteles szellemi hagyományaink nagy része keleti, védikus tanokból táplálkoznak. Ezen felismeréstől lelkesülve beiratkoztam a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola teológia szakára, ahol valóban hiteles tanároktól kaphattam mind elméleti, mind gyakorlati megvalósításra példát és útmutatást.

Az asztrológia szemléletmódja a védikus filozófia rendszerébe illesztve, egy koherens egységet alkot, ami mély felismeréseket hozhat a téma iránt érdeklődőknek.

Az asztrológiát nem csak egy olyan módszernek tartom, ami tudatosabb rálátást ad földi életünk pályafutására, hanem egy, a mai korban is működő beavatási rendszernek gondolom.
A segítségével valóban megláthatjuk, hogy „minden összefügg mindennel”, s lehetőséged ad, hogy kívülről szemléljük életünk nehézségeit, hogy felülről lássunk rá az életünkre, úgy, ahogy arra csak az eredeti, transzcendens önvalónk képes.

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél