Váradi Éva

Váradi Éva

jósnő, metafizika tréner-és oktató, életvezetési tanácsadó

Közel 20 éve foglalkozom ezotériával, spirituális tanokkal. Néhány éve a metafizika területét is tanulmányozom, melyből tréneri és oktatói végzettséget, valamint életvezetési speciális tanácsadó képesítést szereztem a Metafizikai Akadémián. Rendelkezem valláspszichológiai és integrálpszichológiai végzettséggel, amit a Szintézis Szabadegyetemen szereztem meg.

Segíteni tudom Önt önismeret megszerzésében; megingott önbizalom helyreállításában; lelki súlyok, lelki terhek oldásában, feldolgozásában; krízis- és válsághelyzetek kezelésében; megromlott emberi kapcsolatok - elsősorban párkapcsolat – helyreállításában, vagy elengedésében.
Életvezetési tanácsadóként fő szakterületem a szemléletfejlesztés, tudatos életvezetés, melyek segítségével elérhető a pénzügyi stabilitás; célkitűzések megvalósítása; harmonikus, építő emberi kapcsolatok kialakítása; egy új, minőségi élet megteremtése. Amennyiben szeretné tudatosabban, hatékonyabban, sikeresebben irányítani életét és megtapasztalni a változásokat a mindennapjaiban hívjon bizalommal!

Spirituális tanácsadóként a test-lélek-szellem harmonizálásán kívül főbb tevékenységi területeim: kártyajóslás; átok- és rontáslevétel; szerelmi- és pénzmágia; oldó rituálék; elengedési szertartások; csakra-hangolás, tértisztítás és harmonizálás; hangterápia tibeti zengőtálak segítségével; meditációs, relaxációs és vizualizációs technikák. Ezekkel a bevált módszerekkel segítek Önnek a negatív élethelyzeteket a legkisebb lelki fájdalommal a legrövidebb időn belül megélni és - lépésről lépésre- megszüntetni.

Ha jövőjére kíváncsi, szeretné tudni, hogy egy-egy életterület hogyan alakul, milyen változásokra számíthat, akkor a kártyajóslást tudom felajánlani segítség képen. Elsősorban cigány kártyát használok, de alkalmazom a Tarot és ji-king kártyákat is.

Ha úgy érzi tőlem kaphat segítséget problémája megoldásához, vagy jövőjével kapcsolatos kérdéseire tőlem szeretné hallani a választ, úgy hívjon bizalommal!

Szeretettel várom Önt személyes konzultációra: Váradi Éva

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél