Gyakorlatorientált asztrozófia képzés - Tóth Gabriellával

2020 jan 6 17:00
Előadó: 
Tóth Gabriella
Gyakorlatorientált asztrozófia képzés - Tóth Gabriellával

Gyakorlatorientált asztrozófia képzés indul 2020. januárban

 

Új asztrozófia tanfolyam indul, amelynek célja a gyakorlás, hogy mire elvégzed a tanfolyamot olvasni tudj az asztroszkópból és értelmezni tudd az aktuális bolygóállásokat. Az első időszakban megtanuljuk az alapokat, megismerkedünk a csillagos éggel, a csillagképekkel, az égi utakkal, ami már segíti kitágítani a tudatodat. Észreveheted majd, ahogy azok a dolgok, amik eddig is előtted voltak, de nem voltál tudatos rá, megnyílnak, ezáltal könnyebben és jobban fogod megérteni az életedet meghatározó erőket, elemeket. Ezután megtanuljuk az alapfogalmat, a zodiákus körét, a házak rendszerét, fényszögeket, bolygókat, mindent, ami egy képlet felrajzolásához és értelmezéséhez szükséges.

 

Aztán elkezdünk elemezni, lépésről lépésre megismerkedünk a születési képlettel, megtanuljuk értelmezni, olvasni. Addigra mindenki felrajzolja a saját asztroszkópját, hogy azt olvasva haladjon önmaga megismerésével. Majd miután már értelmezni tudjuk a képletet, megismerkedünk a bolygók mozgásával, és elkezdjük figyelni saját életünkön keresztül, hogyan is hat mindez a mindennapjainkra. Megtanulunk ’tranzitul’, vagyis hogyan kell az aktuális égi hatások szerint élni, tervezni, működni. Ez lesz a tanfolyam igazi lényege, hogy megértsd mindezt és megtanuld alkalmazni saját életedben, hogy ezáltal boldogabb és sikeresebb légy, amivel segíteni tudod a környezetedben élőket is.

 

Tanulunk közben apró érdekességeket, trükköket, amivel még közelebb kerülhetsz isteni énedhez. A tanfolyam második fele már inkább gyakorlatias, hogy már a tanfolyamon összeálljon a kép, és elkezd tudni kimondani a benned megszülető tudást.

 

Nem szükséges előképzettség a tanfolyam elvégzéséhez.

 

Kezdés: 2020. január 6. 17:00 óra. A tanfolyam két éves időtartamú, kéthetenként hétfői napokon 17-20 óráig tart, a nyári hónapok július és augusztus szünet.

 

Ár: 10.000 Ft/hó

 

Helyszín: Soter Klub Budapest, VI. kerület Dessewffy u. 53.

 

Azoknak ajánlom ezt a tanfolyamot, akik valóban szeretnék tudatosabban élni életüket, készek arra, hogy változtassanak saját életükön, csupán azáltal, hogy figyelik saját energiáikat, és megfelelő időben teszik dolgukat. Így a kihívásokkal való szembenézés is sokkal könnyebb.

 

Bejelentkezés szükséges: toth.gabriella.asztrozofia@gmail.com címen.

 

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél