Aktív Szellemgyógyászat 1.

2019 dec 1 10:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Aktív Szellemgyógyászat:
Van úgy, hogy az ember néha megbetegszik. Ilyenkor jól jön valamilyen kézrátételes gyógyítási technika, mely segít a testi probléma megszüntetésében.
Az Aktív Szellemgyógyászat F. E. Eckard Strohm általa összeállított energetikai támogató módszer, mely gyors hatásmechanizmusával hatékonyan segíti a fizikai sérülések, testi problémák és betegségek megszűnését. (E módszer működési mechanizmusa, technikája eltér a Reiki, az Arolo vagy a Pszi-sebészet módszerétől, és jól kombinálható orvosi kezelésekkel, és más alternatív gyógymódokkal.)

Aktív Szellemgyógyászat 1.
A tanuló megismerkedik az Aktív Szellemgyógyászat történetével, alapjaival, lehetőségeivel és hatásmechanizmusával. A tanfolyamon szó van az egészség-betegség mélyebb, átfogóbb értelmezéséről, a pszichikai háttér jelzéseiről. Tisztázódnak olyan fontos ezoterikus fogalmak, amelyek az embereket egészségük és spirituális fejlődésük miatt érintik (pl.: csakra működés, kundalini erő vagy a harmadik szem). Gyakorlás során a tanuló elsajátítja az aktív szellemgyógyászat probléma feltáró és energiaátviteli technikáit, melyekkel ezután hatékonyan segítheti a gyógyulási folyamatokat.

Minden érdeklődőt szertettel várok.

A tanfolyam díja: 13500Ft

Jelentkezés itt: soterklub@gmail.com

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél