Belső erő ébredése - asztrozófiai előadássorozat

2020 jan 28 18:00
Előadó: 
Tóth Gabriella

 Belső erő ébredése sorozat

 

Érezted már, hogy valamit nagyon akartál és megvalósult? Volt már olyan életedben, hogy gondoltál valakire és felhívott? Megtörtént-e hogy gyerekkorban volt egy nagy vágyad és meghozta Jézuska, ott volt a Karácsonyfa alatt?

 

Azt hiszed ezek véletlenek? Hogy szerencsés vagy? Nem, ezek a te teremtéseid. Ha mélyről, lélekből akarsz valamit, vagy bizonyos vagy valamiben, az megtörténik. Hiszen ez a te teremtőerőd. Az igazi, valódi teremtőerőd.

 

Szeretnéd ezt tudatosabban használni? Szükséged lesz rá ahhoz, ha valóban te akarod irányítani életedet.

 

Ez a te belső erőd. Az isteni éned. Aki benned van, aki valójában vagy. De nem vagy rá tudatos. Van aki jobban, van aki kevésbé, de sokan nem tudják hogyan működtessék maguk. A varázskulcsom nekem sincs meg hozzá, hiszen benned van. De tudok neked segíteni abban, hogy elindítalak önmagad felé hogy megtaláld ezt a kulcsot és kinyisd az ajtót. Mivel ez belső út, kell hozzá a türelem, alázat, idő, és az elszántság, hogy végigjárom. Először is el kell határozni, hogy igen, én akarom irányítani az életemet. Aztán jön az, hogy ki kell tudni lépni a látható világ korlátai mögül és elindulni a belső úton. Aztán végigcsinálni a feladatokat. Fokozatosan, de napról napra, minden nap. Ehhez sok erő kell, elszántság, akarat.

 

A világ efelé halad. Még néhány év, és odaérünk. Ez mindenképpen meg fog történni, de számodra csak akkor lesz elérhető, ha te magad indulsz el és járod végig az utat. Más módja nincs. Különben jön a káosz.

 

Gyere, csatlakozz be a már elindult sorozatba. A Neptunusz energiáival dolgozunk, aki adja hozzá a mély lelki támogatást és tisztaságot. A sorozat lépései egymásra épülnek, és abban segítenek, hogy felfedezd belső erőidet. Bármikor be lehet kapcsolódni, és ki lehet szállni. A döntés a tiéd. De ha szeretnél tenni önmagadért, szeretettel ajánlom. Minden alkalommal más feladatokat kapsz, amit a hétköznapokban kell gyakorolni.

 

Időpontok 2020. január 28., 2020. március 8., 2020. április 4., minden alkalommal 18:00-20:00 óráig.

A 2020-as időpontok folyamatosan lesznek meghírdetve.

 

Belépődíj: 2.500 Ft/fő


Regisztráció szükséges a férőhelyek biztosítása érdekében az alábbi email címen: soterclub@gmail.com.


Helyszín: Soter Klub Budapest, VI. kerület, Desewffy út 53.

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél