Energetikai kezelés - ingyenes

2018 máj 14 19:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Ez az alkalom egy energetikai kezelés-sorozat része, ahol minden alkalommal csoportos kezelés/segítés történik más-más módszerrel. A sorozat célja az emberek egészségének növelése, lelkiállapotának javítása.
A Tao szerint „A tetteink mutatják meg, hogy kik vagyunk.” Ha a mondat mögöttes tartalmába belegondolunk, akkor a Tao szerint a tetteink alapján ismerhetjük meg a legjobban önmagunkat: kik és milyenek vagyunk valójában. Miért? Mert a tettek a belső világunkkal és a Belső Erőnkkel vannak közvetlen összefüggésben.
Megtenni valamit néha nem is olyan egyszerű. Még akkor sem, ha tudjuk előre, hogy az a dolog, amit most meg kéne tennünk, pozitív, építő, és kellemeset hoz mindenkinek. Továbbá a tettekben nagy a különbség az emberek között. Van, aki nehezen mer valamibe belekezdeni. Van, aki belekezd valamibe, de a kitartás okoz neki gondot, gyorsan feladja és abbahagyja. És van, aki nagyon ügyesen intéz mindent, de a befejezés nem megy neki – a „cél előtt utolsó métereken” megtorpan.
A tetteink azonban nem csak megmutatják belső folyamatainkat, hanem formálnak is bennünket: erőt adnak, átalakítanak bennünket. Például minden esetben, amikor megteszünk valamit, ami nehezen megy nekünk, lélekben erősebbé válunk, a Belső Erőnk nő.
A mai alkalommal a tetterőről, a Belső Erőről lesz szó, ami a tetteinkben mutatkozik meg, valamint arról, hogy mint jelent pozitívan cselekedni és mit tudunk tenni azért, hogy a tetterőnk fejlődjön. Minden résztvevő meditáció során Angyaloktól kap segítséget saját Belső Erejének javításában. Minden érdeklődőt szeretettel várok.

Ára: Adomány jellegű

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél