Energetikai támogatás - ingyenes

2020 már 9 19:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Ez az alkalom egy energetikai támogatás-sorozat része, ahol minden alkalommal a jelen lévő csoporthoz energetikai segítség érkezik a témának megfelelő energiacsatornákon és módszereken keresztül. A sorozat célja az emberek támogatása, és az, hogy a résztvevők megismerhessenek különböző olyan technikákat, alapelveket és energetikai módszereket, amivel a közérzet javítható, a harmónia megőrizhető és az élet kellemesebbé tehető.
Az északi féltekén, minden tavasszal a természet felébred és megújul. A fák nyújtózkodva felébrednek, a bokrok kirügyeznek és virágba borulnak, a fű kisarjad, és az egész természet vidám kabátot ölt. A természettel összhangban, a többi élőlénnyel együtt tavasszal az emberi test is megújul. Ez egy energetikai megújulás, mely nagyon komoly testi változásokat idéz elő. Régen azt mondták, hogy az az idős ember, akinek nincs komoly belső szervi baja és túlélte a tavaszt, az jellemzően abban az évben már életben marad. Ez a miatt van, mert a tavaszi megújulás keretében megtörténik a test méregtelenítése is, és a felszabaduló és távozó sok-sok lappangó, elraktározott méreganyag erősen legyengíti a szervezetet, amit idős emberek nem mindig élnek túl. (Hát, ma már nem pont így van, mert ebbe a folyamatba belezavar a nyári őrült kánikula, az őszi járványok hatása, stb.)
Test-lélek-szellem egysége vagyunk, ezért ez a tavaszi megújulás nem csak energetikailag és méregtelenítés szintjén tud megtörténni, hanem érzelmekben és gondolkodásmódban is. Annak, aki tudatos erre a folyamatra, alkalmas ez az időszak arra, hogy megszabaduljon „mérgező” érzelmeitől és gondolataitól. Mit is jelent ez? A tavaszi folyamatok alkalmasak arra, hogy lerakjunk a rossz, hátráltató érzelmi viszonyulásokat, elengedjünk a lelki fájdalmakat, kitessékeljük lelkünkből a haragot, a neheztelést, javítsunk az önszeretetünkön, ártó gondolatainkat lecseréljük építőkre, előre vivőkre, téves meggyőződéseinknek búcsút intsünk, nyitottságunkat és életkedvünket javítsuk.
Ez az alkalom ennek a lehetőségnek a kiaknázásáról szól. A résztvevőknek angyalok fognak segíteni, hogy a tavaszi megújulási folyamat megterhelés nélkül sok, már felesleges, „mérgező” anyagtól, energiától, érzelemtől és gondolattól tudja megszabadítani őt. Minden érdeklődőt szeretettel várok

Ára: Adomány jellegű