Luxia ™ 1-es kurzus

2019 szep 22 11:00
Luxia ™ 1-es kurzus

Intenzív, saját rezgéseink megváltoztatására lehetőséget nyújtó kurzus Finnországból érkezett Eija Kuukari és Patrick Winquist társaságában. A kurzusnap alkalmából bő információkhoz lehet jutni azzal kapcsolatban, hogy mit jelent embernek lenni a jelen időben, és miért is pont a saját magunk által végzett munkába fektetés a legfontosabb kulcs a változás felé.

A legmélyebb gondolat a saját rezgéseinkért vállalt felelősség, a tisztulása és emelése, hogy a kapcsolat a saját Legmagasabb én-ünkkel lehetségessé váljon és megerősödjön.

Eija és Patrick az Anyaföldről is beszélnek, a fejlődéséről, a rezgésszintjeiről és azok különbségeiről, úgy mint a tudatunk eredeteiről is.

A kurzusnap keretén belül számos előadással, irányított gyakorlatokkal és közös meditálással találkozhatnak, melyekre mindenkit szeretettel várunk!

A kurzuson a Pilis hegységben található földgömbünk legmagasabb szívcsakrájáról is szó lesz, és a magyarok feladatáról azzal kapcsolatban.

A kurzus finn nyelvről tolmács segítségével lesz fordítva magyar nyelvre.

A kurzusra itt lehet jelentkezni: hun777@protonmail.com

Szeptember 22.2019
A kurzus 11 órától kezdődik és 18 órakor ér véget. Ez idő alatt lesz 1,5 órás ebéd szünet
Az ebéd szünet az egyéni opció.
A belépési és részvételi díj 9500 Ft a helyszínen vásárolható meg.

Helyszín :
Soter Ezoterikus klub és Teaház
Budapest VI kerület
Dessewffy U. 53

Azoknak akik elvégezték vagy jelentkeztek a Luxia ™ 1-es kurzusra, lehetőséges időpontot kérni egy kb. 75 perces személyes találkozásra.

Eija lélektérképeket készít, melyekben a jelen helyzetet vizsgáljuk, a személyes év témáját nézzük, a tudat eredetét keressük, meg az előző életek hatását a mostanira, feladatokat végzünk és fejtegetjük a mostani élet irányát/célját.

Az elemzést követően Patrick és Eija elvégezhetik az energiazóna tisztítását, mely során elszakítják a káros kötelékeket és traumákat, valamint elemzik a fizikai test állapotát.

Önkéntes adakozás

(finn nyelvről lesz tolmács segítségével forditva magyar nyelvre)

Személyes találkozásra itt lehet jelentkezni: hun777@protonmail.com

Eija & Patrick interjú VNTV:n (április 2019): http://www.vntv.hu/2019/04/isteni-igazsag-a-fenyrol/

Facebook: https://www.facebook.com/events/2081644648809173/

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél