Forrai Ildikó

Forrai Ildikó

Forrai Ildikó vagyok. Igen AZ a Forrai Ildikó!!
1970 óta a különböző televízió műsorokban is találkozhattunk.
Harmincnyolc éve foglalkozom kártyavetéssel, tarot, angyal, Lenormand és cigány-kártyát használok. Az intuitív embernek a kártya vagy a számok energiája "csak" segítőeszköz, hogy a láthatatlan világból érkező jelzéseket pontosabban tudja megfogalmazni.
Rengeteg kétségem volt a világgal, magammal, az életcélommal. Elkezdtem lelkesen tanfolyamokra járni.
Tanultam asztrológiát és numerológiát. Később két mesteremnél az univerzum és a természet minden egy-én-re kötelező törvényét sajátítottam el.
Ezen törvények ismerete lehetővé teszi, hogy megértsük a miérteket és egyszerűbbé, jobbá tegyük az életet. Nem elég csak megtanulni a dolgokat, "kötelező" beépíteni a saját életünkbe, ez lesz a "puding próbája". Ha a személyiségem megnyugtató bizalmat keltő, mert bennem már rend van, akkor leszek hiteles /azaz hittel-es, hogy kedvenc kódjaimat is emlegessem a magyar nyelvben/
Azt tartom jobb módszernek, hogy azt aki hozzám fordul, visszavezessem a ponthoz, ahol és amiért elakadt, onnan újraépítve az életét, helyzeteit, már könnyebben vagy akár könnyen is elboldogul. Így nem lesz valaki "mester-függő" és ettől lesz valaki JÓS vagy JAVAS... Megmondja, hogy mit kell tenni, hogy jó legyen, és javasol néhány utat, ahogy ezt el lehet érni.
A jövendőmondás, -véleményem szerint - csak az eredeti terv emlegetése, kicsit az EGO legyezgetése, hogy ki tudom találni, miközben a megvalósítás útján ezernyi dolog miatt már eddig is módosult a tervem.
A parapszichológusi mestervizsgámat 2004-ben tettem le. Meggyőződésem szerint az élet valamennyi problémájára van megoldás, tudásomat az Ön szolgálatába állítom, ha felhív, hogy a legjobbat együtt találjuk meg.

Tisztelettel Forrai Ildikó

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél