Szép napot...

Minden év kezdetén történik egy csoda, megújul az élet, új fejezet kezdődik az életünkben.
Ennek a gyökerei gyakran a fény születéséig a leghosszabb éjszakákig nyúlnak vissza.

Olvasd el a fény születésével és az újévvel kezdődő 2012-re szóló csodálatos átváltozás meséjét!

http://www.lelekpillango.hu/kellemen/soter

Ez nem akármilyen mese, ha feliratkozol rá és hétről-hétre, napról-napra követed a mese újabb fejezetei átszövik és végigkísérik az életed.

Kívánunk szerencsés átalakulást, szárnybontogatást és kiteljesedést 2012-re!

Metamorf masszázs tanfolyam…
Kezdődik: 2012 jan 14 10:01

Előadó: Imrich Zoltán
Metamorf masszázs :egy ősi sámán módszer,amely gyengéd érintésekkel
egyszerre hat testre,lélekre,szellemre! Oldja a jelenlegi
konfliktusokat,a múltban szerzetteket(akár az anyaméhben
szerzetteket!) ,és a karmikus terheket!
Ez egy egynapos tanfolyam,amihez nincs szükséged
előtanulmányokra,természetgyógyász-végzettségre,erős fizikumra,csak
polifoamra,takaróra,játszóruhára,és a lelkesedésedre!
Kapcsolódik az Üj Német Orvostudomány tanfolyamhoz.
Ha szeretnél jegyzetet és oklevelet is,az még 2.000.-,jelezd előre!

12.000.- / fő

Tisztán látás tanfolyam…
Kezdődik: 2012 jan 15 10:01

Előadó: Beszeda Gábor
Tényleg úgy gondolja, hogy a Világ és az emberek valódi természetének szemlélése- az úgynevezett tisztánlátás- csak a “kiváltságosok” képessége? Erre csak egy maroknyi ember lehet képes? Nem! A tisztánlátás pszichoinformatikai és energetikai jelenség s mint ilyen BÁRKI számára megtanulható. Egy tudati funkció.

A tisztánlátás, a hatodik érzék és a harmadik szem egyazon tudati jelenség különböző nevekkel ellátva. Valójában a tudat érzékszerveinek összehangolt működése, mely belső képekben és érzésekben mutatja meg egy másik ember érzéseit-gondolatait, a közeljövő eseményeit vagy épp egy távolban lévő személy “bőrébe bújva” érezhetjük személyiségét, láthatjuk környezetét, leírhatjuk betegségeit és vágyait egyaránt. Képesek vagyunk érzékelni a kollektív tudatmezőn keresztül más kisugárzásokban rejlő emberi vagy egyéb tudati, lelki információkat is. A hatodik érzék egy általában inaktív, kihasználatlan képességünk, melyet érdemes megismerni és tréningezni, hiszen így egy újabb, térben és időben is távolabb ható érzékszervvel gazdagodhatunk!

A tisztánlátás felhasználási területei szerteágazóak, az élet minden területén alkalmazhatjuk hétköznapi dolgoktól kezdve egészen a médiumitásig. A tanultak alkalmazhatóak hétköznapi tisztánlátásra, spirituális diagnózisra, távolbalátásra, csatornázásra, intuícióra, hiányzó láncszemek megtalálására, életünk elakadásának feltérképezésére, a jövő érzékelésére stb. Egyben kitűnő hazugságvizsgáló is. Bizonyos „érthetetlen” élethelyzetek átlátását nagyban segíti a tanult technika ugyanúgy, mint mások problémái mögött meghúzódó valós problémák feltárására.

Alapvetően egy ősi tibeti módszerről van szó, melyet kizárólag élőszóban lehet továbbadni az arra felhatalmazott tanítók által. Voltaképp az együttérzés művészete. Technikái igen egyszerűek, hiszen velünk született képességről van szó! Mindenki képes a gyakorlatokat elsajátítani és alkalmazni, spirituális felkészültségtől függetlenül! Az Élet minden területéről érkező emberekből lettek már sikeres tanítványok, mivel a gyakorlat nem igényel különösebb felkészültséget, bár meditatívabb tanítványok általában jobban teljesítenek a tanfolyami gyakorlatok során.
Már a tanfolyam alatt gyakorlatban használjuk a tisztánlátást, amit azonnal le is ellenőrzünk kétségbevonhatatlanul bizonyítva a módszer működését. A távolbalátásnál felhívjuk az illetőt telefonon a gyakorlat végeztével, aki a saját elmondottai alapján igazolja vissza a tanítványok tisztánlátásának valódiságát.

Nagyon sok szeretettel várom tanfolyamomon, ha szeretné megtanulni ezt a módszert így gazdagítva tovább egy csodával Életét...

15.000.- / fő

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél