10 HÓNAPOS PITHAGORASZI SZÁMMISZTIKA tanfolyam Kiss Zoltán Zéro vezetésével

Miben segít a numerológia?

A numerológia a születési számaink és a név betűinek számértékeiből következtet. A számok szimbólum rendszerében benne van sorsunk, személyiségünk, feladatunk, hogy mihez van tehetségünk, párkapcsolati és társulási lehetőségeink, valamint életünk hosszabb és rövidebb ciklusai, sorsfordulóink is. A numerológia egy kemény tükör, amibe nem könnyű belenézni, de sokat segíthet abban, hogy harmóniába kerüljünk önmagunkkal és a világgal. Ne ítélkezzünk, inkább szeretettel, megértéssel és optimizmussal viszonyuljunk embertársainkhoz, hogy boldogabb, emberibb életet élhessünk magunk és mások örömére. Pénzt, pozíciót, anyagiakat vissza lehet szerezni, de az elvesztegetett időt nem. Ezért érdemes elindulni az önismeret útján! Mert az élet egy lehetőség!

„A Sorsunk a Számokban” című könyvem a tanfolyam első részének alapja. 2008-ban jelent meg és az ötödik Kiadásnál tart, most jelent meg Zoltan K: Zero: „Unser Schicksal in den Zahlen” címmel az Artha Verlag terjesztésében Németországban, Ausztriában és Svájcban,

A 10 hónapos tanfolyamon a jobb megértés érdekében alap asztrológiát is tanítok, valamint olyan numerológiai tudást, amit csak azok ismerhetnek, akik elvégzik a kurzust.

A tanfolyam kezdési időpontja: 2012. február 07. kedd 17.00-21.00-ig,azután február 21, havonta két alkalommal...

Akik elvégzik a tanfolyamot, oklevélben részesülnek.

Kiss Zoltán Zéro

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél