Spiritusz Klub - Farkas Erzsébet 2012. február 3. PÉNTEK 19:00 óra Téma: 2012. Világvége vagy Aranykor? (A változás célja és gyakorlata.)

Sokféle várakozás látott napvilágot a 2012. évvel kapcsolatban. A világvége megjósolásától a legendás aranykor visszatértéig terjed a skála. Egyes nézetek szerint megszűnt a karma.
Einstein így vélekedett az emberiség jövőjéről: "A szív energiáinak működtetése több problémát fog jelenteni az emberiség számára, mint a Föld és a természet energiáinak elhasználása."
A 2012. évben feladatunk lenne, immár egységtudatban létezni az Univerzummal, megismerni, megélni és működtetni a 10. és 11. tudatszint magasrendű szeretet energiáit. A tempó gyors, az energiák adottak. Év végére felkészülve várhatnánk azt a változást, amely finom rezgéseivel elhozza a 12. és 13. tudatszint - a felelősség és a kötelesség intelligenciájának működtetéséhez szükséges erőt. E két lehetőség a várva várt minőségi ugrás, a megoldás, a lényeges változás, az emberi faj megmaradásának záloga. Mindez rajtunk múlik! A feladat nem kisebb mint behozni azt a 150.000 éves lemaradást, ami a tudatos fejlődésünkben mutatkozik. Az ember még mindig az EGO börtönében él.
Nem kétséges, az Univerzum megmarad. Hogy az ember része lesz, vagy eltűnik a színről: ez a kérdés...!

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél