Áldás kísér minket az Úton!

Az előttünk álló hét is kozmikus lehetőségeket, égi ajándékokat rejteget mindannyiunk számára. A csillagok és a bolygók járását bemutató filmünket rendszeresen követve igazi megoldásokra jutunk, illetve a bennünk lévő kozmikus energiákat felismerve és azokat alkalmazva minőségileg tudjuk emelni az életünket. Legújabb „heti előrejelzésünket” a www.asztrozofia.hu –ra kattintva nézheti meg. Legyen az Ön élete is boldogabb, teljesebb, egészségesebb a bolygók, és a csillagok segítségével!

Most a Vízöntő csillagképe előtt átvonuló planéták, valamint az Oroszlán csillagzatából érkező Mars erők a kreativitás, a teremtés kibontakoztatását segítik. Az alkotás folyamatában a belső, még láthatatlan képeinket, ideáinkat hozzuk át az anyag világába. Az alkotó energiáink azonban – akár működtetjük őket, akár nem - mindenképpen működnek. Működnek akkor is, amikor az ember azt hiszi, hogy ő csak a napi rutinfeladatokat végzi el, és semmi mást.
Az érzelmeinkben, és a gondolatainkban lakó teremtő energiák ekkor a szellemiségünket, és természetesen a lelkünket alakítják át. Ezeket tudatlan teremtésnek nevezzük.
Fontos, hogy lassan, lépésről – lépésre haladva ismerjük meg az alkotó energiáinkat. A felismert, és tudatosan működtetett energiákkal teljesebbé, örömtelibbé alakítjuk az életünket, míg a szabadon „garázdálkodó” erők sokszor bizony kellemetlenségeket, akár betegségeket is okozhatnak.
A zene, a tánc, az írás, a festés, és rajzolás, a barkácsolás, de bármely más, valamit létrehozó cselekvés is alkalmas arra, hogy felismerjük belső kreativitásunkat. Most, a jelenlegi csillagidőben különösen fontos, hogy ezekre a cselekvésekre legyen időnk!
Nem baj, ha ez „csak” tíz perc!
Nem baj, ha a versünk kicsit bicegős, a dallamunk talán gyerekes, vagy a rajzunk, festményünk lesajnáló mosolyt csal mások arcára.
A működtetés a lényeg, s nem a művészi szint elérése, vagy mások elismerésének a bezsebelése.

A felismert és működtetett energiák lassan, észrevétlen csodákat hoznak el, eddig lezárt kapukat nyitnak meg. Ez akkor is így van, ha valaki teljesen kilátástalannak, és reménytelennek is ítéli meg a helyzetét! A kilátástalanság és reménytelenség legfőbb orvossága az alkotás.

Írjuk le az érzéseinket, és/vagy fessük le az álmainkat, külső – belső képeinket! Táncoljuk ki magunkból lelki inspirációinkat!
Daloljuk el a bensőnkben születő dalt, vagy éppen alkossuk meg a bolondos énünk által kitalált mákos-pacalt, hogy lássák az égiek: használjuk a Teremtőtől kapott teremtő energiákat. (Azonban nem biztos, hogy az elkészült mákos pacallal meg kell kínálni a társainkat…)

Az ember általi Teremtéshez titkos tanítások kapcsolódnak. A tudatosan alkotó embernek ismernie kell a kreativitást gátló, a lehúzó erőket, úgy is mondhatjuk, hogy a fekete mágia legfőbb eszközeit. Az egyik legfőbb eszköze a fekete mágiának a félelem felébresztése, és annak fenntartása az emberben. Erről már többször is írtam, illetve a „Gondolkodásról” szóló beszélgetés ezt a témát járja körül. (Lásd: Rádiós beszélgetéseket, a www.asztrozofia.hu –n)
A másik hatásos eszköze a lehúzó erőknek a harag, a düh, és a gyűlölet érzésének felébresztése, és fenntartása. Bár röviden már ez is szerepelt a témáink között, de sajnos újra aktuális ez a kérdés.
A fondorlatos módon kisemmizett, becsapott ember szívébe bizony könnyen be tud költözni a gyűlölet. A harag, a düh, a méreg, a gyűlölet önpusztító energia, mellyel önmagát pusztítja az ember, így a fekete mágusnak semmit nem kell már csinálnia. A pusztítást elvégzi önmagán az ember.
Ilyen esetben mit lehet tenni?
Mi a megoldás?
Mit tehet a kiszolgáltatott, a kisemmizett ember a kilátástalanság helyzetében?
A harag, a gyűlölet spontán megjelenése a legkézenfekvőbb reakció, de megoldást nem ad, viszont a fent ismertetett okok miatt a helyzetet tovább rontja.

Kell, hogy tudjuk: az ember útját, döntéseit figyelemmel kísérik azok az égi lények, és angyali hierarchiák, melyek célja az, hogy a fejlődésünket elősegítsék. A földi hatalmak embert segítő szándékáról lehet vitatkozni, míg az angyalok segítő szándéka vitathatatlan, hiszen ők tudják, hogy az Univerzum minden egyes lénye mágikusan kapcsolódik a többihez, így a teljes harmónia eléréséhez mindenkinek a boldogsága szükséges.
Az angyali rendek felett nem regnál földi hatalom. Ők tudják, hogy mi itt a Földi életünk minden jelentős változásában, minden fontos élethelyzetében gyakorlatilag kozmikus vizsgákat teszünk.

Aki megdob kővel, dobd vissza kenyérrel. Így szól a megváltói tanítás. A gyakorlati életben ez a beavatás úgy is alkalmazható, hogy a kisemmizett ember minden este, elalvás előtt tiszta szívvel áldást küld az őt kisemmiző embernek, vagy intézménynek.
Ha gyűlölettel gondol rá, ha pusztító energiákat küld feléje, akkor a gyűlölet, és a pusztító energia száll vissza rá, így a helyzete már önmaga által romlik tovább!
Ha azonban tiszta szívvel áldást küld, akkor törvényszerűen az áldás fénye száll vissza rá, amivel már el tud indulni felfelé! Így lesznek az utolsókból az elsők, a koldusokból dúsgazdag királyok, a félelemben élő lelkekből beavatott mesterek!
Küldjünk hát áldást azoknak, akiktől törődést, odafigyelést, segítséget, és szeretetet kapunk. Minden este elalvás előtt, mert ekkor a leghatékonyabb az energiaáramlás.
Azután küldjünk áldást azoknak is, akikről azt hisszük, vagy tán tudjuk, hogy ellenünk vannak, hogy ártanak, vagy ártani akarnak nekünk. Tudom, hogy ez nehéz! De érdemes meglépni!
Minden elküldött áldás egy aranyfonál. Az angyalok viszik ezeket a fonalakat azokhoz a látható és láthatatlan társainkhoz, akik előbb – utóbb megsokszorozva hozzák azt vissza. Váratlanul betoppannak a jelenünkbe, s általuk emelkedik az életünk minősége, majd megoldást nyer minden problémánk!
Minden élethelyzetben benne van az a megoldás, mellyel magasabb szintekre tudunk emelkedni. Ezért azonban emelkedjünk fel a bennünk esetlegesen lakozó nehezteléseken, haragokon, gyűlöleteken. Olyan régi titok, ősi mágia ez, mely mindig a Fény felé emeli a fényt hordozó vándort.

Áldás VAN e sorok olvasóján, és a szerettein is!

Most kivételesen azt mondom, hogy érintettség esetén érdemes ezt a levelet kinyomtatni, és akár hónapokon át magunknál hordozni. Így a benne lévő információk átjárják az aurát, és jelentősen megkönnyítik a szükséges lépéseket. Néha, kicsit nehezebb helyzetekben pedig újra elő lehet venni, és bele olvasni, hogy új erőkhöz jussunk.

A csillagok fényüzenete az isteni áldást hordozza. Az égbolt jelei, szimbólumai mindig is segítettek minket az univerzum járt, és járatlan útjain. Az előttünk álló napok csillagüzeneteit gyűjtöttük egy csokorba legújabb kisfilmünkben. Nézze meg Ön is a www.asztrozofia.hu –ra kattinva!

Többen is érdeklődtek a 2012. február 26-án, 18.30 órakor, a Soter klubban induló 1 éves meditációs kurzusunkról. Ez lényegében egy út, melyet okkult praxisként, de alkimista beavató gyakorlatsorként is lehet jellemezni.
Ezen az úton a meditáció, mint a tágabb, az „egón túlra” irányuló érzékelés előhívójaként is működik, hogy a jupiteri kiáradás kozmikus élményével gazdagodhasson, s tudatosodhasson a praxis tanulója.
Ám a meditáció ebben a rendszerben nem elegendő. Szükséges a kiáradást követő „összehúzó erők” megismerése, és uralása. Ezt a koncentráció többlépcsős gyakorlásával fejlesztjük ki, s érjük el. A meditáció az úton való haladáshoz szükséges egyik lábunk, míg a koncentráció, a szükséges másik láb. Mondhatni a meditációt követő koncentráció olyan, mint ahogyan a belégzést követi a kilégzés.
Ahhoz, hogy eredményeket érjünk el ebben a rendszerben szükséges a napi gyakorlás. Ez eleinte csak pár percet vesz igénybe, de később már egyéntől függően ez akár egy, másfél óra is lehet. „Mai, rohanó világunkban” ezt a kurzust csak azoknak javaslom, akik tényleg elszántak arra, hogy napi szinten végezzék az egyre nehezedő gyakorlatokat.

Az elmúlt időszakban is sokan iratkoztak fel a hírlevelünkre, ezért az ő számukra fontos lehet azon információnk, hogy a www.asztrozofia.hu –n két gyógyító hatású, energetizáló meditációt is ingyenesen le lehet tölteni!
A „reflaxációs meditáció” mindenre kiterjedően segíti a test, a lélek, és a tudat optimális működését.
Az „allergiakioltó meditáció” nem csak az allergia ellen hatékony, hanem depresszió, cukorbetegség, és túlsúly esetén is sokat segít.
Ismerkedjen meg meditációs hanganyagainkkal, töltse le, s ha tetszett, másolja át barátainak, ismerőseinek is. Ezek nem állnak szerzői jogvédelem alatt, jussanak el minél több társunkhoz ingyenesen a kozmosz energiáit hordozó meditációink.

Már több mint egy hónapja látható a 2012-es év első felének a meghatározó aspektusait bemutató kisfilmünk. Ezzel a nagyobb távú tervezést szeretnénk segíteni. Heti csillagüzeneteink ezzel a filmmel együtt a hétköznapi és spirituális dolgaink tágabb értelmezését, és megértését teszik lehetővé. Ezt a filmünket a www.asztrozofia.hu nyitóoldalának végén és a "válogatott műsoraink" oldalon is megtekintheti.

Amennyiben úgy gondolja, hogy ezek az üzenetek, információk segíthetnek rokonainak, barátainak, ismerőseinek is, akkor kérem, küldje át nekik is ezt a levelet!

Áldás kísér minket az Úton!
Szeretettel: a Csillag Tv csapata nevében Paksi Zoltán

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél