HOZD KI MAGADBÓL AZ IGAZI NŐT!!!!

Emlékszel még arra, amikor legutoljára szerelmes voltál...? Ragyogtál a boldogságtól...? Mindenki megkérdezte, mi történt Veled..? Szeretnéd újra átélni ezt az érzést???
Szeretnéd, ha megfordulnának utánad az utcán? Megkérdeznéd mitől nézel ki ilyen jól? Mi történt Veled?

Tanfolyamot indítok, ahol segítek a nőiességed teljes megélésében. Megtanítalak külsőleg és belsőleg kihozni magadból a legjobbat!

Megmutatom, és gyakoroljuk milyen smink áll a legjobban, alakodat mely ruhafazonok teszik vonzóvá. Megnézem születési horoszkópod alapján a női jelölőidet, lelki alkatodat, párkapcsolati blokkjaidat, megbeszéljük a megoldásokat. Elmondom a lassú mozgású bolygók visszatérésének hatásait, amivel ki tudod védeni bizonyos életszakaszok párkapcsolati problémáit!!!. Pl. 40 éves kor körül az Uránusz visszatérése hozza a legtöbb párkapcsolati válságot, aminek egy része a tapasztalatok szerint váláshoz vezet...Elmesélem ezeket hogyan kerülheted el! Segítek önbizalmad visszahozásában, külsőd, és belsőd összehangolásában, ezzel, ha még nincs párkapcsolatod, be tudod vonzani a legideálisabb társat, meglévő párkapcsolatod problémáit megoldani, jobbá tenni, vissza hozni a régi érzéseket.

Már.13.Kedd. 18 00 Rideg Ágnes: HOZD KI MAGADBÓL AZ IGAZI NŐT…!!!! 3.000.-

Már.20.Kedd.18 00 Rideg Ágnes: HOZD KI MAGADBÓL AZ IGAZI NŐT…!!!! 3.000.-

Már.27.Kedd.18 00 Rideg Ágnes: HOZD KI MAGADBÓL AZ IGAZI NŐT…!!!! 3.000.-

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél