Tisztán látás tanfolyam

2012 jún 23 10:00
Előadó:
Beszeda Gábor

Tényleg úgy gondolja, hogy a Világ és az emberek valódi természetének szemlélése- az úgynevezett tisztánlátás- csak a “kiváltságosok” képessége? Erre csak egy maroknyi ember lehet képes? Nem! A tisztánlátás pszichoinformatikai és energetikai jelenség s mint ilyen BÁRKI számára megtanulható. Egy tudati funkció.
A tisztánlátás, a hatodik érzék és a harmadik szem egyazon tudati jelenség különböző nevekkel ellátva. Valójában a tudat érzékszerveinek összehangolt működése, mely belső képekben és érzésekben mutatja meg egy másik ember érzéseit-gondolatait, a közeljövő eseményeit vagy épp egy távolban lévő személy “bőrébe bújva” érezhetjük személyiségét, láthatjuk környezetét, leírhatjuk betegségeit és vágyait egyaránt. Képesek vagyunk érzékelni a kollektív tudatmezőn keresztül más kisugárzásokban rejlő emberi vagy egyéb tudati, lelki információkat is. A hatodik érzék egy általában inaktív, kihasználatlan képességünk, melyet érdemes megismerni és tréningezni, hiszen így egy újabb, térben és időben is távolabb ható érzékszervvel gazdagodhatunk!
A tisztánlátás felhasználási területei szerteágazóak, az élet minden területén alkalmazhatjuk hétköznapi dolgoktól kezdve egészen a médiumitásig. A tanultak alkalmazhatóak hétköznapi tisztánlátásra, spirituális diagnózisra, távolbalátásra, csatornázásra, intuícióra, hiányzó láncszemek megtalálására, életünk elakadásának feltérképezésére, a jövő érzékelésére stb. Egyben kitűnő hazugságvizsgáló is. Bizonyos „érthetetlen” élethelyzetek átlátását nagyban segíti a tanult technika ugyanúgy, mint mások problémái mögött meghúzódó valós problémák feltárására.
Alapvetően egy ősi tibeti módszerről van szó, melyet kizárólag élőszóban lehet továbbadni az arra felhatalmazott tanítók által. Voltaképp az együttérzés művészete. Technikái igen egyszerűek, hiszen velünk született képességről van szó! Mindenki képes a gyakorlatokat elsajátítani és alkalmazni, spirituális felkészültségtől függetlenül! Az Élet minden területéről érkező emberekből lettek már sikeres tanítványok, mivel a gyakorlat nem igényel különösebb felkészültséget, bár meditatívabb tanítványok általában jobban teljesítenek a tanfolyami gyakorlatok során.
Már a tanfolyam alatt gyakorlatban használjuk a tisztánlátást, amit azonnal le is ellenőrzünk kétségbevonhatatlanul bizonyítva a módszer működését. A távolbalátásnál felhívjuk az illetőt telefonon a gyakorlat végeztével, aki a saját elmondottai alapján igazolja vissza a tanítványok tisztánlátásának valódiságát.
Nagyon sok szeretettel várom tanfolyamomon, ha szeretné megtanulni ezt a módszert így gazdagítva tovább egy csodával Életét...

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél