Hozd ki magadból az igazi nőt!!!!

Emlékszel még arra, amikor legutoljára szerelmes voltál...? Ragyogtál a boldogságtól...? Mindenki megkérdezte, mi történt Veled..? Szeretnéd újra átélni ezt az érzést???
Szeretnéd, ha megfordulnának utánad az utcán? Megkérdeznéd mitől nézel ki ilyen jól? Mi történt Veled?l Segítek a nőiességed teljes megélésében. Megtanítalak külsőleg és belsőleg kihozni magadból a legjobbat!

A tanfolyam első felében megnézem születési horoszkópod alapján a női jelölőidet, lelki alkatodat, párkapcsolati blokkjaidat, megbeszéljük a megoldásokat. Elmondom bizonyos életszakaszokban hogyan változik a személyiséged, nőiséged milyen változásokon megy keresztül... ..
A tanfolyam második felében megnézzük alakod melyik típusba tartozik, mely ruha fazonok előnyösek, , majd megmutatom, milyen smink viselése ideális számodra. Ha vannak kozmetikumaid , kérlek hozd magad.....átnézzük, így otthon könnyebben tudod használni!
Segítek önbizalmad visszahozásában, külsőd, és belsőd összehangolásában, ezzel, ha még nincs párkapcsolatod, be tudod vonzani a legideálisabb társat, meglévő párkapcsolatod problémáit megoldani, jobbá tenni, vissza hozni a régi érzéseket.

Szeretettel várlak!!!!

Tanfolyamot vezeti : Rideg Ágnes asztrológus-kozmetikus
Időpont: máj, 19, 11 órától 17 óráig
Ára: 10000, aki péntekig befizeti a Soterben 8500Ft !!!!
Akik részt vettek a nőiség tanfolyamom 5000 FT

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél