Programok előadások

Jún.22. Pén. 10 00 Imrich Zoltán: Metamorf masszázs tanfolyam
12.000.-
Jún.22. Pén. 19 00 B. Kovács Zoltán: Kapcsolat-, Gondolat-, vagy Cselekvésorientált vagy-e?
Előadás egy alig ismert, de zseniálisan jól használható, 3-as felosztású személyiségtípus meghatározás egészen meglepő felismeréseiről!
Igen érdekes téma, s ez a hármas típustan, amely hihetetlenül jó rálátást ad mindenféle kapcsolati problémára - azonnal alkalmazható a saját életedben! Sokkal egyszerűbben és hatékonyabban segít még az egyszeri, ügyintézős emberi találkozásokban is, mint bármely más típusismeret.Három alapvető tudati összetevőnk egyikének erőssége határozza meg azt, hogy valaki az érzések, a gondolatok, avagy az akarat mentén fejlődik-e inkább, ami megszabja számára, hogyan reagál élete eseményeire, és jellemzően hogyan működik a kapcsolataiban. Ezek egyike alakítja dominánsan a személy belső értékrendjét és tudatalatti késztetéseit, amelyről ha tud, ha nem – elérésükre törekszik.Ez a dominancia ugyanakkor megmutatja a kibontakozásra váró, rejtett kulcsenergiák irányát is, amerre fejlődni lehetséges. Tudatosítása segíthet a mindennapi boldogulásunkban – párválasztásban, pályaválasztásban, rejtett kreativitásunk felszabadításában, sőt, játszmázásaink felismerésében és megelőzésében is!
Érdemes utánajárni tehát, hogy a kapcsolat-, a tárgy-, avagy a cselekvésorientált személyiségtípushoz tartozol e?
Gyere el, és derítsük ki együtt! Várlak szeretettel! – Hermess
1.500.-
Jún.22. Pén. 19 00 Havlik Zoltán: Negatív energiák s hatásaik az ember energetikai rendszerére I-IV
1.500.-
Jún.23. Szom. 14 00 Szelei Magdolna: A fénymagok egyesítése Krisztus Tudatosságában a Mindenütt Létező Isteni Tudat Gyémánt kódja által 3.000.-
Jún.23. Szom. 19 00 Matek Kamill: Isten Magyarjai 05. Párszi-óm, Hikszosz-óm, Agaba-óm
1.500.-
Jún.23. Szom. 17 30 Takács Tibor: Gyakorlati asztrológia…
1.500.-

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél