Hétvégi Programajánló

Szappankészítő tanfolyam akár 10 féle hazavihető szappannal

Miller Krisztina szappankészítő mesterrel a Soter Klubban  

A tanfolyam elvégzésével teljes körű tudásra tehetsz  szert a szappankészítéssel kapcsolatban, amivel később otthon is magabiztosan állhatsz neki saját vagy családod, szeretteid örömére a szappankészítésnek és Te magad is elkészíthetd saját, 100%ban természetes összetevőkből álló,  kedved szerint illatosított szappanodat. A házi készítésű szappanok nem tartalmaznak allergizáló összetevőket, tartósítószereket, ételfestékeket, és az érzékeny bőrűek is bátran használhatják őket.  Mi több, a Miller Krisztina receptúrájával készített szappanok az ekcémás, pikkelysömörös bőrre, kisbabák érzékeny bőrére is bátran használhatók!

Hogy miért pont kecsketej szappan? 

A kecsketej különösen finoman bánik a bőrrel, kálcium tartlmával egészségesebbé, puhábbá varácsolja. Gyorsan hidratálja és táplálja a bőrt, fontos ásványokat tartalmaz és vitaminokban is bővelkedik. Kecsketej szappan használatával a bőr nem válik szárazzá és irritáltá. Minden bőrtípusra ajánlható, de a leglátványosabb változást a száraz, irritált ekcémás bőrnél érhetjük el. 

A szappankészítő tanfolyamon 4 órában, jó hangulatú, 7-13 fős kis csoportban  megtanulhatod, hogyan készíthetsz a legmagasabb bolti minőségűhöz sem fogható természetes szappant, melyért bőröd igencsak hálás lesz Neked! A tanfolyamon minden résztvevő elkészíti a saját szappanját, és a tanfolyam után 2 héttel nemcsak a sajátjából vihet haza, hanem mindenki kap mindenkiéből, így akár 7-13 féle szappannal távozhatsz, és ötletet is meríthetsz mások alkotásaiból.

 

A tanfolyam időpontja:

2013. november 2.  10:00           

Tanuld ki most a szappankészítés csínját-bínját, hiszen karácsony közeledtével a saját készítésű, szépen becsomagolt szappanok ajándéknak is kiválóak, és garantált sikert aratnak!

 

Aktív Szellemgyógyászat Tanfolyam I. 

Előadó: Gaál Tibor

A szellemgyógyászat története, alapjai, hatásmechanizmusa

A tanfolyam keretében megismerkedhetünk az Aktív Szellemgyógyászat történetével, alapjaival, lehetőségeivel és hatásmechanizmusával. Szó lesz az egészség-betegség mélyebb, átfogóbb értelmezéséről és a pszichikai háttér jelzéseiről. Megérthetünk olyan fontos ezoterikus fogalmakat, amelyekkel az emberek egészségük és spirituális fejlődésük során találkoznak (pl.: csakra működés, kundalini erő vagy a harmadik szem). A tanfolyam elvégzése által elsajátíthatjuk az aktív szellemgyógyászat probléma feltáró és energiaátviteli technikáit, melyekkel ezután hatékonyan segíthetjük a gyógyulási folyamatokat.

A tanfolyam időpontja:

2013. november 9. 10:00

 

 További programokról: http://soterklub.hu/programok

 

 

 

CsatolmányMéret
szappan.PNG507.88 KB
           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél