Programajánló

A CSODÁLATOS HALÁL

Békesség és öröm az elmúlásban. Hogyan dolgozd fel a halált? Mit jelent számunkra az élet kapuján átmenni? A földi élet elhagyásának trükkjei.

Előadó: Kereszty András A Tudatosság Iskolája

Időpont: 2013. november 15. 19:00

 

A KARMA 

A mai spirituális világban egy nagyon gyakran emlegetett kifejezés a Karma. A jelentése azonban gyakran félreértésektől terhelt. Van, aki fél az említésétől is, és van, aki egyszerűen csak nem érti mit jelent. Akad olyan is, aki Karma-tévhittől vezérelten túlkorlátozza magát, és van, akinek kimondottan jót tenne, ha tudna a Karma létezéséről, működéséről.  

Előadó Gaál Tibor

Időpont: 2013. november 17. 19:00


Ezen a hétvégén újra szappankészítő tanfolyam Miller Krisztina szappankészítő mesterrel

A tanfolyam elvégzésével teljes körű tudásra tehetsz  szert a szappankészítéssel kapcsolatban, amivel később otthon is magabiztosan állhatsz neki saját vagy családod, szeretteid örömére a szappankészítésnek és Te magad is elkészíthetd saját, 100%ban természetes összetevőkből álló,  kedved szerint illatosított szappanodat. A házi készítésű szappanok nem tartalmaznak allergizáló összetevőket, tartósítószereket, ételfestékeket, és az érzékeny bőrűek is bátran használhatják őket.  Mi több, a Miller Krisztina receptúrájával készített szappanok az ekcémás, pikkelysömörös bőrre, kisbabák érzékeny bőrére is bátran használhatók! További információk a weboldalon.

A tanfolyam időpontja:

2013. november 18. 10:00   

 

További programjainkról: http://soterklub.hu/programok

 

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél