ProgramajánlóÉletünk Működésének Megértése Az Öt Biológiai Törvény Alapján - Megoldások A Gyógyuláshoz

Alapozó Tanfolyam Érdeklődők És Terapeuták Részére

Előadó: Dr. Budai László Károly

VAN MEGOLDÁS az eddig rosszindulatúnak, gyógyíthatatlannak, autoimmunnak nevezett betegségekre? Megoldható az allergia, a krónikus betegségek? Mi okozza a betegségeket? Miért pont az a bizonyos szervünk betegszik meg? Milyen összefüggés van a betegségek és lelki traumák között? Hogyan oldhatjuk fel ezeket az érzelmi traumákat? Minden lelki és szervi folyamat összeköttetésben áll az aggyal és ott történik azok koordinálása. Az agy a szervezetünk nagy számítógépe, melynek lelkünk a programozója, másfelől a test és a lélek is programozhatja közösen a számítógépet jól, vagy rosszul.

A Germán Gyógytudomány jeles hazai képviselője dr. Budai László tanfolyamán választ kaphatunk a fenti kérdésekre és megérthetjük, hogy: „A beteg nem csupán kiszolgáltatott valamilyen terápiának, hanem aktív közreműködője a saját gyógyulásának. Mert a beteg nélkül a beteg nem gyógyul meg.” Ehhez 1. rendbe kell tenni sejtszinten a szervezetünket, 2. meg kell értenünk, hogy a lelki folyamatok miként indítanak el értelmes biológiai túlélő programokat és 3. élnünk kell a XXI. század lehetőségével, ami a kvantummedicinában rejlik. A gyógyítás mindhárom szintjének megvalósításával gyors és maradandó eredményeket érhetünk el. És nem elhanyagolható módon a fizikai és lelki gyógyulással életünk minden területén pozitív változásokat tapasztalhatunk.

A tanfolyam időpontja: 

2013. nov. 22. 16:00-22:00

2013. nov. 23. 09.00-18:30

2013. nov. 24. 09:00-18:30

A Harmadik Szem Bölcsessége 

Előadó: Kereszty András A Tudatosság Iskolája

Szeretnéd, hogy egyre több és jobb megérzés segítsen a döntéseidben? Ezen az előadáson megtudhatod, hogyan fejleszthetjük ezt a képességünket a két szemöldök között elhelyezkedő harmadik szem aktiválásával. Hogyan tudjuk aktiválni az intuiciót és a bölcsességet életünkben, hogyan tudjuk fejleszteni a belső látásunkat, megérzéseinket, tisztánlátási képességeinket. 

Az előadás időpontja: 

2013. nov. 22. 19:00

 

Szüntesd meg a lelki blokkokat, meditálj velünk!

Vezeti: Albecz János

Spirituális vezetett meditációs est!Lazítsd el a tested, engedd át szellemed a nyugalomnak a belső békének!Kerülj közelebb önmagadhoz, a körülötted lévő emberekhez, az életfeladatod megismeréséhez! Aura-, csakra tisztítása, stressz elengedése meditációs gyakorlataink által.Szeretettel várunk!

Időpont: 2013. nov. 23. 18:00

 

Konkrét problémát melyik gyakorlattal oldjam fel?

Előadó: Szabó Ilona - Ica 

A konfliktusok tipusainak átbeszélése, beazonosíttásának megtanulása, majd a jelentkezők közül egy konkrét eseten bemutatok egy feloldó gyakorlatot!A teremtő erőnk felszabadításához, elengedhetetlen a rég-múlt fájdalmainak kioldása. Hozz egy listát a problémáidról, és átbeszéljük, kinek melyik gyakorlat lesz a leghatékonyabb.

Várlak szeretettel: Szabó Ilona - Ica "konfliktusvadász"

Időpont: 2013. nov. 23. 18:30

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél