programok

Jan.06. Hét. 18 00 Blázsovics Sándor: Előadásomon megismerhetik energia rendszerünk valós működését. Energia kapuink (csakra) tisztítása-növelése, elsődleges a fizikai és mentális egészségünk szempontjából.Az energia kapuink egyszerű stimulálásával azonnal érezhető pozitív változás érzékelhető 1.900.-
Jan.09. Csüt. 10 30 Takács Tibor: továbbképző csoport 1.000.-
Jan.09. Csüt. 18 00 Lechner Judit: Gyógynövények, fűszerek a magyar bio kertekben 4. rész
A magyarok virágoskertje 1.200.-Ft.
Jan.10. Pén. 18 00 Albecz János: Vezetett meditációs est 2.000.-
Jan.10. Pén. 19 00 Kereszty András György: A Megbocsátás művészete! Hogyan szabadulj fel a neheztelés és a panaszkodás depresszív hatásától... 2.000.-
Jan.11. Szom. 11 00 Blázsovics Sándor: Működő Energia tanfolyam 8.000.-
Jan.11. Szom. 16 30 Takács Tibor: Horoszkóp elemző gyakorlatok 2.000.-
Jan.11. Szom. 19 00 Takács Tibor: Film - elemzés szimbólum előadás sorozat 1.500.-
Jan.12. Vas. 10 30 Albecz János: Kristályprogramozás - Kristályterápia 1 Tanfolyam 11.000.-
Jan.12. Vas. 10 00 Gaál Tibor: Metamorf masszázs tanfolyam
Földi életünk során különböző kellemetlen lelki hatások érnek bennünket, melyek elraktározódnak a tudat legmélyén. (Különösen a magzati és a kisgyermek korban ért traumák, hatások erőteljesek.) Bár a gazdájuk már rég elfelejtette a történést, de a psziché emlékszik rájuk: teherként, sebként, lelki sérülésként terhelik, „mérgezik” a személyiséget, kifejtik kellemetlen hatásukat. Ezek a lelki blokkok, lelki gátak. Blokkolják a test és a lélek szabad, egészséges (energia)áramlását, ami utána kihat a tudatra, a mindennapi életre, de akár testi problémákat is okozhat. Megakadályoznak minket abban, hogy teljes, örömteli életet éljünk, mert a háttérből „mérgezik” az érzelmeinket, tudatunkat. Súlyos esetben komoly érzelmi-, értelmi defekteket, gátlásokat, flusztációkat, önértékelési vagy viselkedési problémákat okozhatnak.
Ilyen esetekben nagy segítség a Metamorf masszázs, mert ez egy rendkívül hatékony lelkiblokk-oldó technika. Felszabadítja, megszabadítja a lelket (mély tudatot) ezektől a – teljesen felesleges – „szutykoktól”, és lehetőséget teremt a teljesebb, örömtelibb, önmegvalósítóbb élet élésére.
A Metamorf masszázs működése egy mechanikus úton előidézett energetikai hatáson alapul, tehát nem igényel sem előképzettséget, sem avatást, de még csak az energiák érzékelésének képességét sem. A lábakon, kezeken és a fejen történik a kezelés speciális érintési módokkal. Használata teljesen automatikus és veszélytelen. Bárkin lehet alkalmazni: legyen kisgyermek vagy aggastyán. Egészségi állapottól független, nem ütközik semmi másféle kezelési móddal (orvosi kezelés, pszichológiai kezelés, akupunktúra, energetikai kezelések, stb.), sőt, rendkívül hatékony kiegészítője lehet ezeknek.
A Metamorf masszázs segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkok feloldásában.
Használata a mindennapi életben, életvitelben, életszemléletben, életkedvben hoz javulást. Rendszeresen végezve átalakul a páciens: segít eltüntetni a félelmeket, a gátlásokat, a komor, haragos gondolatokat, a nyomasztó érzéseket, flusztrációkat. Segít nyitottabbá, oldottabbá, életerősebbé válni. A páciensnek megnő az önbizalma, az életbe vetett hite, életkedve, vidámabb, jobbkedvűbb, optimistább lesz. Rendszerint megnő a jövőbe vetett hite, megváltoznak – előnyére – a céljai, ezáltal az életkörülményei is kezdenek javulni – elengedhetetlenül.
„Mellékhatásként” a pszichoszomatikus tünetek, -betegségek is rendbe tudnak jönni. Pl.: rendszeres végtaggörcsök, tick megszűnése, kedvezően hat a gyomorfekélyre, cukorbajra, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánik betegségekre, körömrágásra, autóimmun-betegségekre, szívritmus zavarra, rendszeres szívszúrásra, vérnyomás problémákra, (láb, test) izzadásra, szájszagra. A vese, máj, epe, emésztési gondok, izületi problémák, rendszeres idegbecsípődések, csont- és fogproblémák, hajhullás, rendszeres megfázás, influenza, gyakori torok- és fülfájás szűnhet meg hatására. Hosszútávon az állandóan hideg végtagok felmelegszenek.
A Metamorf masszázs páros masszázstechnika. (Magadon nem tudod alkalmazni, csak másik személyen.)
Ez a tanfolyam megtanít a metamorf masszázs elméleti hátterére, kivitelezési módjára, sőt gyakorolni és átélni is ad lehetőséget. E miatt minden résztvevőnek a tanfolyamra magával kell hoznia kényelmes, meleg ruhát (pl. melegítőt), polifam-ot, plédet
9.000.-

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél