Családállítás csoport

2020 jan 18 10:00
Előadó: 
Polgár Judit

A családállítással lehetőségünk nyílik arra, hogy a lélek mélyén megbújó érzéseket, folyamatokat felszínre hozzuk, felismerjük a tudattalanunkban rejlő kapcsolati mintákat, működési blokkokat, és a lélek szintjén elindulhatunk a nehéz helyzet megoldásának irányába. Az állítások során a problémák megoldására helyezzük a hangsúlyt, az okok keresésében csak annyira merülünk el, amennyire ez feltétlenül szükséges.

Bármilyen kérdést feltehetsz, ami a lelkedet foglalkoztatja (párkapcsolat, családi minták, szülő-gyerek viszony, gyermekvállalás, munkahelyi konfliktus, testi tünetek, életcél, döntési helyzetek, iskolaválasztás, karrier, stb.) megkeressük a megoldáshoz vezető utat!

A csoportban 4-10 fő vesz részt. A csoportba állítóként (saját téma feldolgozásával) vagy segítőként lehet jelentkezni. (A csoport megtartásához minimum 3 állítás szükséges).

Részvételi díj:

állítóként 12 000 Ft

segítőként 2000 Ft

Jelentkezés: + 36 30 2274701 vagy judit@csaladallitasmuhely.hu

Az állítások során a témahozó néhány mondatban összefoglalja a kérdését, majd a csoportból segítőket választunk a szükséges elemek megjelenítéséhez. Ezután a segítők a térben felállva megjelenítik az adott kérdést, majd a kialakult helyzetnek megfelelően, az állításvezető irányításával történik az oldás. (A segítők tehát nem eljátsszák a helyzetet, nem történik drámajáték.) A témahozó a folyamat során kívülről nézve tekinthet rá a kérdésére. A családállítás folyamata a tudattalanból „nyert” információk segítésével, érzések, érzetek feldolgozásával zajlik, és közvetlenül hat a témahozóra, elindítva a megoldás folyamatát.

Egyéni ülés keretében is lehetőség van családállításra, ebben az esetben csak Te vagy jelen, és közvetlenül veszel részt a folyamatban. Az állítás azonos elvek mentén, csak a csoporttól eltérő technikával zajlik. Az egyéni ülés időtartama kb. 1,5 óra. Külön időpont egyeztetés szükséges.

További információkat olvashatsz a családállításról itt… https://csaladallitasmuhely.hu, és részleteket arról, hogy milyen kérdések esetén segíthet a családállítás itt… https://csaladallitasmuhely.hu/miben-segithet-hellinger-ma/

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél