Az Egyetemes Egység felé

2019 szep 15 18:00
Előadó: 
Tóth Gabriella
Az Egyetemes Egység felé

A 2019-es év egy mérföldkő abban a folyamatban, amit ha tudatosan és önmagunkra figyelve élünk meg, elvezet olyan világba ami a kimondhatatlan birodalma, mondhatjuk talán úgy is, hogy az emberi testetöltésben levés csúcsa. Ez az az állapot amikor megélhetjük az Egy erejét az anyagi világban úgy, hogy arra tudatosak is vagyunk. Aki ezt megtapasztalja, olyan hatalmas erő birtokába jut, amit most talán még nem is ért igazán. És pont ez benne a lényeg. Természetesen ide eljutni egy olyan folyamat eredménye, amit nem lehet elsietni, lépésről lépésre tanulható, érthető, és kell hozzá a folyamatos alázat, befelé figyelés, gyakorlás és persze lelassulás. Aki viszont nem ezt az utat választja, rá zűrzavar várhat. Mivel mindez 2020. végén-2021. elején kezdődik, alig több mint egy évünk maradt, ami lehet messzinek tűnik, de valójában nem is olyan sok. Viszont rengeteg munka van előttünk, mert mindez a lélekről szól és nem az értelemről, ezért teljesen más tudatállapot kell a megértéséhez. Ehhez pedig kell az idő.

Ebben szeretnék segítséget nyújtani egy előadássorozat keretén belül. Ezen előadások során ismertetem magát a folyamatot egyrészt a csillagok üzenetein át, hiszen onnan minden tudás kiolvasható, másrészt mesélek az Új Kor szellemiségéről, ami felé haladunk, mert ennek megértése szükséges ahhoz, hogy felfogjuk mi is közeledik. Minden alkalom kicsit más lesz, mert a kitűzött időpontok ami természetesen nem véletlenszerűek, hanem a folyamatot támogató aktuális erők figyelembevételével történnek, éppen ezért mindig más és más bolygó, csillagkép energiája, ereje lesz benne, ezáltal más és más is az üzenet, és a feladat általa. Nem szükséges az összes előadáson részt venni, kihagyhatóak részek, de ha komoly gondolod a változást, akkor ajánlott.

Az előadást mindazoknak ajánlom, akik valóban szeretnének tenni azért, hogy változzon életük, vagyis saját forrásukból akarnak meríteni ahelyett, hogy kívül keresik a megoldást. Mert a világ, a korszak ami felé haladunk, erről szól. Akinek ez sikerül, megtalálja önmagában a Megváltót, saját mesterévé válik, ezáltal történjen bármi a külvilágban, nem lesz befolyásolható és vidáman éli életét. Ez az abszolút erő.

Az előadásra érdemes jegyzetfüzettel és tollal készülni.

Belépődíj: 2.500 Ft/fő mely a helyszínen fizetendő megérkezéskor

Regisztráció szükséges a férőhelyek biztosítása érdekében az alábbi email címen: toth.gabriella.asztrozofia@gmail.com. A regisztrációkor kérlek a teljes nevedet add meg.

Időpont: 2019. szeptember 15. vasárnap 18:00-20:00 (további időpontok folyamatosan lesznek közzétéve)

Helyszín: Soter Club, VI. kerület Budapest, Dessewffy u. 53.

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Aktuális programok

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél