Energetikai kezelés - ingyenes

2018 okt 2 19:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Ez az alkalom egy energetikai kezelés-sorozat része, ahol minden alkalommal csoportos kezelés/segítés történik más-más módszerrel. A sorozat célja az emberek egészségének növelése, lelkiállapotának javítása.
Van olyan élethelyzet, amikor az embernek komolyan kell vennie a dolgokat, mert az az építő, ha nem adja fel azt, amit csinál, hanem minden idegszálával figyel és kézben tartja az irányítást, ahogy a lovaskocsi irányítója tartja kordában a gyeplővel a lovakat és a kocsit. Az élet egyensúlyi, és nem csak az egyik metódusát kell megélnünk. Ezért van olyan, amikor pont az segít, ha tudunk elengedni. Ahhoz azonban kell az, hogy tudjunk könnyedén elengedni. Elengedni pl. görcsös ragaszkodásokat, régi szemléleteket, helyezetek, amikben nem tudunk előbbre jutni. Néha az az építő előre lépés, ha hagyjuk változni azokat a dolgokat, amik már amúgy is változni akarnak körülöttünk vagy bennünk. Azonban a „küzdésre” beállított szemléletünkben ez nem mindig megy könnyen, mert ezt is meg kell „tanulnunk”: tudnunk kell elengedni.
A mai alkalommal az elengedés lesz a téma, és rövid elméleti ismertetőt követően minden résztvevő meditáció során Angyaloktól kap segítséget ennek javításában. Minden érdeklődőt szeretettel várok.

Ára: Adomány jellegű

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél