Energetikai kezelés - ingyenes

2019 szep 2 19:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Ez az alkalom egy energetikai kezelés-sorozat része, ahol minden alkalommal csoportos kezelés történik más-más módszerekkel. A sorozat célja az emberek egészségének növelése, és az, hogy megismerhessenek különböző olyan kezelési módot, amivel az egészség jobbítható, a közérzet javítható.

Ez alkalommal egy „időutazásra” hívom az érdeklődőket. Most az Atlantiszi időkről lesz szó, és arról, hogy az Arolo, mint segítő és gyógyítási rendszer hogyan vált az emberi tudás részévé.

Az Arolo egy olyan rendszer, mely tartalmazza a Világ összes tudását, ismeretét. Az Arolót az Atlantiszi időkben használták testi-lelki-szellemi szintű gyógyításra, személyiség fejlesztésre, tudás megszerzésére, a Világ megismerésére, az anyag megismerésére és átalakítására, kristályok programozására, „térenergia” kinyerésére a műszaki eszközök számára. A tudás legfőbb rendszerének tartották és e szerint is kezelték, mert az atlantisziak tapasztalata szerint ennél jobb és hatékonyabb „eszköz” nem létezik, mellyel az életük kellemesebbé, egészségesebbé és örömtelibbé tehető.

Az Aroló egy nagyon átfogó, hihetetlen lehetőségeket hordozó rendszer, mely EckardStrohm jóvoltából újra elérhető a számunkra. Szó lesz az Aroló történetéről és lehetőségeiről, és az Aroló közreműködésével segítséget kapnak a jelen lévők. Minden érdeklődőt szeretettel várok.

Ára: Adomány jellegű

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Aktuális programok

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél