Energetikai kezelés - ingyenes

2019 jan 14 19:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Ez az alkalom egy energetikai kezelés-sorozat része, ahol minden alkalommal csoportos kezelés/segítés történik más-más módszerrel. A sorozat célja az emberek egészségének növelése, lelkiállapotának javítása.
Van egy örök érvényű mondás: „Mindig csak annyi szeretetet tudsz adni másnak, amennyi szeretet van benne önmagad felé.” Igen, ez igaz. Kozmikus Törvény: „Ahogy kint, úgy bent”: ami zajlik benned, önmagad felé, az történik kifelé is. Tehát csak annyi szeretet tudsz adni másnak, amennyi szeretet van benned magad felé. Sőt, csak annyi szeretetet tudsz befogadni a külvilágból, amennyi szeretet van benne önmagad felé.
Ebből is látszik, hogy mennyire fontos az, hogy szeressük önmagunkat – ez döntően befolyásolja a külvilággal való kapcsolatunkat, erősen befolyásolja boldogságunkat, életkedvünket és általános elégedettségünket.
De vajon szeretjük önmagunkat? Igazán, tisztaszívből tudjuk magunkat szeretni? Sajnos, ez nem mindig sikerül. Lelki blokkok, rossz beidegződések, félresiklott nevelések akadályoznak bennünket ebben. Azonban ezen lehet segíteni. A mai alkalommal, rövid elméleti ismertetőt követően Angyalok fognak segíteni önmagunk szeretetének javításában.
Minden érdeklődőt szeretettel várok.

Ára: Adomány jellegű

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél