Energetikai kezelés - ingyenes

2019 már 25 19:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Ez az alkalom egy energetikai kezelés-sorozat része, ahol minden alkalommal csoportos kezelés/segítés történik más-más módszerrel. A sorozat célja az emberek egészségének növelése, lelkiállapotának javítása.

Most a kristálygyógyászat egy speciális területe lesz az esete témája: a kristályok energia töltése, és segítségükkel öngyógyítás aktiválása.

Atlantiszon nagyon profi módon dolgoztak a kristályokkal, mind az Ég-és-Föld-összekötőivel. Ma a kristályok energia töltésének atlantiszi alapelveivel ismerkedünk meg. Segítségével minden résztvevő egy kristályt fog energiával feltölteni, mely energia később gyógyításra, öngyógyításra használható. A gyakorlathoz kristályt kell használni, ezért célszerű otthonról hozni egy kristályt (amelyik akkor-és-ott szimpatikus, tetszik), vagy a helyszínen kell vásárolni egyet. A célra bármilyen természetes (természetben előforduló) kristály megfelelő, lehet csiszolt, vagy nyers formában létező. A gyakorlat során a kristály méret nem számít - célszerű ne legyen túl nagy, hogy a tenyérben kényelmesen elférjen.

Akinek felkeltettem az érdeklődését, szeretettel várom

Ára: Adomány jellegű

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Aktuális programok

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél