Energetikai kezelés - ingyenes

2019 okt 7 19:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Ez az alkalom egy energetikai kezelés-sorozat része, ahol minden alkalommal csoportos kezelés történik más-más módszerekkel. A sorozat célja az emberek egészségének növelése, és az, hogy megismerhessenek különböző olyan kezelési módot, amivel az egészség jobbítható, a közérzet javítható.

A Szellemgyógyászat elnevezés abból ered, hogy ez egy olyan energetikai kezelési forma, mely során az ember szelleme, tehát tudatos gondolatai is részt vesznek a gyógyításban, és nem csak a „csatornázott energia” fejti ki a hatását a páciensben. Ez a tudatos koncentrálás eredményezi azt, hogy az emberi szellem által is formált energia sokkal gyorsabban és erőteljesebben hat az anyagra, mintha ez a „közreműködés” elmaradna. Ez egy lényeges és nagyon erős hatásmechanizmusra épül, aminek jelentősége van a Világ alakításában. Ennek elméletén keresztül lehet megérteni azt a mondatot, mit jelent az, hogy „Teremtőtársai vagyunk Istennek” – ezt részletesen elmesélem az elméleti rész ismertetése során.

A Szellemgyógyászatnak rengeteg féle technikai változat ismert. Mindben közös, hogy első sorban az emberi test betegségeit lehet velük gyógyítani. A mai alkalommal a Szellemgyógyászatnak egy olyan speciális változatáról lesz szó, amikor az angyali erőkkel és a Fényből érkező Szellemi Segítővel egyszerre dolgozik együtt a gyógyító. Mi is ez, és hogyan működik? Erről is szó lesz, sőt, minden résztvevő energetikai segítséget kap az elméleti háttér ismertetését követően. Minden érdeklődőt szeretettel várok.

Ára: Adomány jellegű

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél