Energetikai támogatás - ingyenes

2020 júl 6 19:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Ez az alkalom egy energetikai támogatás-sorozat része, ahol minden alkalommal a jelen lévő csoporthoz energetikai segítség érkezik a témának megfelelő energiacsatornákon és módszereken keresztül. A sorozat célja az emberek támogatása, és az, hogy a résztvevők megismerhessenek különböző olyan technikákat, alapelveket és energetikai módszereket, amivel a közérzet javítható, a harmónia megőrizhető és az élet kellemesebbé tehető.

Amikor gyönyörű napok állnak előttünk, elönt bennünket a kellemes boldogság érzése, ellazulunk, és remekül érezzük magunkat a bőrükben. Néha azonban nehezebb időszak következik az életünkben, és ilyenkor jól jön minden segítség, amit csak kaphatunk. Ez az alkalom pont erről szól: a kellemetlen időszakokban hogyan lehet az Isteni Erőket megmozgatni, bevonzani és működtetni az életünkben. Azokat az erőket, melyek segítenek lelkileg vagy akár fizikailag is mielőbb túljutni az élet próbatételén, hogy újra a jókedv és a vidámság legyen az életünk vendége.

Ez alkalommal az elméleti összefoglaló után minden résztvevő egy „ajándékot” kap: egy olyan módszert, mellyel a benne lakó Felső Én erejét lehet nehéz helyzetekben előhozni, hogy a Felső Éntől belső erőt, céltudatos elszántságot, hatalmas kitartást és higgadt magabiztosságot kapjon.

Minden érdeklődőt szeretettel várok.

Ára: Adomány jellegű

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél