Fényadás – 1. tanfolyam

2019 jan 13 10:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Mindenkiben lakik egy Isteni tisztaságú, mindent tudó, végetlen szeretettel rendelkező lélek. Ezt a lélekrészt szokták Isteni Énnek, Lélekszikrának, Tudatfeletti Elmének és Felső Énnek is nevezni. A Felső Éned áthatja az életed: energiával lát el, irányítja tested működését (szívverésed, szervi folyamataid, sejtjeid működését), szervezi életed, hogy mindaz, amire szükséged van, a külvilágban rendelkezésedre álljon. A háttérben dolgozik, mert a szabad akaratodat tiszteletben kell tartania.

A Fényadás tanfolyam segít a Felső Éneddel, az Isteni tisztaságú lélekrészedhez közelebb kerülni. Megtanít a veled született adottságod, a lelkeddel való együttműködés egyik formájára. A Fényadás avatása csak rásegít erre a folyamatra, hogy rövidebb és könnyebb legyen a kapcsolatfelvétel és együttműködés elsajátítása.

A Fényadás egy kívülálló szemével nézve egy energetikai segítő eszköz, gyógymód, mely lelki vagy testi problémák esetén is jól használható. A Fényadó számára több ennél: életszemélet, egy kapcsolat, egy lehetőség, mely az életét, a gondolkodásmódját képes megváltoztatni – akár egy személyiségfejlesztő módszer. A Fényadás segít lelkiblokkjaink megszűntetésében, lelki terheink lerakásában, a világ és az emberek valódi értékeinek észrevételében. Aki Fényadással kezd foglalkozni, az emberbarátibb, szeretetteljesebb, békésebb, nyugodtabb és boldogabb lesz, mint korábban.

A tanfolyam díja: 10000Ft

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Aktuális programok

Következő programok

A programok változásának lehetőségét fenntartjuk.

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél