Kisugárzásunk hatásai a párkapcsolatokra

2019 szep 5 19:00
Előadó: 
Bognár Tas

Észrevételek egy auraelemző szemszögéből

Nyilvánvaló, hogy mindenki tisztában van kisugárzásunk jelentőségével, annak közvetlen hatásaival környezetünkre, hiszen mindenki ismeri a "főnök feszült az irodában" példától kezdve a "forró a levegő a kályha körül" tapasztalaton át egészen a "megéreztem, mert benne volt a levegőben" tipusú intuíciókig.


A kisugárzást latinul aurának hívják, ami élőlények esetében csak annyiban spirituális, hogy nem csak molekulákat, atomokat, hormonokat tartalmaz, de mint egy elektromágneses mező, érzelmeket és gondolatokat is tud továbbítani. Auránk közvetlen hatással van a környezetünkre, és a környezetünk is ránk. Ennek tudatában sokkal tudatosabban tudjuk kapcsolatainkat kezelni


Az előadáson tisztázzuk azt a tényt, amit  tibeti mesterem, Chamtrul Rinpoche mondott nekem indiai kolostorában, ahol az intuíciót és az auralátást is tanította: minden aktív dolognak van kisugárzása, mindegy, hogy az egy forró tea, vagy egy szerelmes ember.


Ha forró a hangulat, azt mindenki megérzi. Ha szerelmes belénk valaki, vagy dühös ránk, szintén megérezhető. Természetesen a molekulákra korlátozott tudósok ezt a száz millió szaglóidegsejttel érzékelhető stresszhormonokra fogják, és ezzel nincs is értelme vitatkozni, mert igaz is, de van ott még valami, ami az öt érzékszervvel láthatatlan. A hormonok nem tartalmaznak olyan információkat, hogy miért is feszült a főnökünk, a párunk, a kutyánk, a gyermekünk. És innentől válik a téma "spirituálissá", hiszen a lélek üzenetei, a gondolatok és az érzések konkrétan lelki/tudati témák, nem a molekuláris biológia témaköre.


Erre szokták azt mondani párkapcsolatokban, hogy jó a kémia. Én azt mondanám, hogy jól egy hullámhosszra tudunk kerülni. És akkor nem kell sokat gondolkozni, hogyan működik az információ adás/vétel bármilyen informatikai technológiában (wifi, műhold, telefon, stb). Emiatt ki fogunk majd kanyarodni az intuíció témakörére is.


Sok tesztfotót csináltam korábban, és most legyen itt egy fotó, amin én és a lányom vagyunk játék előtt (fenti két fotó), és játék után (alsó két fotó), amolyan konkrét párkapcsolatban. Egyértelműen látszik, ahogy fél óra latt egy hullámhosszra kerültünk, pontosabban én vettem át a játékos világoskéket és a szeretet rózsaszínt. A lényeg, az egy hullmhosszra kerülés egzakt ténye!


Természetesen ugyanez történik akkor, amikor egymásra hangolódunk meditációban, céges megbeszéléseken, baráti találkozókon, párunkkal kézen-fogva, kutyánkat simogatva, macskánkkal az ölünkben és a végtelenségig sorolhatnám. Egy a végtelenségig lenyugodott szerzetes mellett szintén át lehet élni a kisugárzását Dél-Thaiföldön, Suan Mokkh kolostorban, ahol éldegéltem – ez volt a kolostor reklámjának helye :) Érdemes kipróbálni, ha az ember éppen arra jár! Ott a bölcsességnek cseppjei úgy ragadnak az emberre, mint a méz, tehát nem mindegy, hogy tudatunkat milyen tudatmezőbe visszük, mert tudatunk mint a szivacs, magába szívja a környezet minden hatását. A környezetünkkel folyamatos kapcsolatban vagyunk, és mi is folyamatosan hatással vagyunk a környezetünkre. Amúgy ezeket a sorokat most egy játszótéren írom :) :) :)


Hasonló hasonlót vonz, és ellentétek is vonzzák egymást


Egy érdekes, ám paradox jelenség, hogy a párkapcsolatokra is jellemző - mint ahogy a mikro- és makrokozmoszra is -, hogy hasonló hasonlót vonz, és ellentétek is vonzzák egymást. Ennek oka egyszerű, mint a termodinamika: a hideg szoba lehűti a meleg szobát, és fordítva. Ezt mi auradinamikának hívjuk. Amikor ellentétek vonzzák egymást, akkor az aktív, piros aurás ember "felizgatja" a passzívabb, kékesebb aurás embert, de lélekben ritkábban vannak egy hullámhosszon. Másik esetben, amikor a hasonló hasonlót vonz: két passzívabb, kékesebb ember jól elüldögél egymás mellett 30 évig, mint két szobanövény. Ugyanígy két pirosasabb ember érdeklődése a sport felé intenzitását tekintve hasonlóbb.


És egy idő után a kék hiányol energetikailag egy pirosas párt, a piros pedig hiányát érzi egy nyugodtabb, kékes ember közelségének: és kész is a recept a megcsalásra. Minden rosszindulat nélkül, csak energetikailag érzi a hiányt.


Természetesen, mint mondtam, ne korlátozzuk a kapcsolatokat pusztán párkapcsolatokra. Barátok, háziállatok, gyerekek a játszótéren stb pont ugyanígy működnek. Mint auralátó, látom a játszótéren most is, hogy a kis Alíznak Vendel nagyon passzol :) És akkor nézzük, ez miért is fontos.


Alapszín és hangulatszín


Ha valaki megtanulja az auralátást (ami egyáltalán nem bonyolult, csak gyakorolni kell kb. másfél-három hónapig), akkor igen komoly eszközre tehet szert az élet sokféle területén, de a kapcsolatokban biztosan. Én például nem választok kapcsolatot (legyen az munkakapcsolat, párkapcsolat vagy bármi), anélkül, hogy meg ne nézném mélyebben, kiről is beszélünk. Például pontosan tudom milyen tipus a nagylányom aurája, ezért nem várok el Tőle mást, mint ami elvárható, és abba az irányba terelgetem, amerre amúgyis várhatóan menne, tehát abba az irányba segítem. Szerintem ki lehet találni milyen típusú aurája van, ha napi 528 órát olvas. Nem kell ehhez auralátónak lenni :)


A lényeg, hogy az aurának van alapszíne, ami megmutatja, milyen típusú a személyiség, és van hangultszíne, ami megmutatja, milyen kvalitású gondolatai/érzelmei vannak kapcsolatunknak aktuálisan. Igen hasznos ez a velünk született, de használaton kívüli képesség!


Az előadás dátuma: 2019. 09. 05., 19 óra

Helyszín: VI. Dessewffy u. 53. Soter Klub

Az előadás tiszteletdíja: 2.200 Forint

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél