Nyár búcsúztató Tényleg igaz a mondás? ~ Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten? ~ INGYENES program

2018 szep 18 18:00
Előadó: 
Maria Markl Mia

Neked miért lehet fontos ez az alkalom?
A legnagyobb probléma az, hogy az emberek nagy része fel sem ismeri, hogy baj van az életében.
Csalafinta dolgokkal állunk szemben igaz, ami igaz. Tavasszal volt egy kedves idős hölgy nálam, aki már az öngyilkosság gondolatával foglalkozott kétségbeesésében. A számára kaotikus helyzet cseppet sem volt az, mégsem volt képes rálátni a megoldásaira. Egyszerre gyűrűzött be minden az életébe. Jön a nyár, unokák, gyümölcsszedés, savanyúságokat is el kell tenni télire, festik a kerítést, és ő is nyaralni szeretne menni egy hétre, és közben arra várt, hogy majd megoldja valahogy az élet.
A családja javaslatára jutott el hozzám, mert kellett neki egy a történetétől független segítség. A család minden egyes javaslata csak egyre jobban növelte benne a kétségbeesést.
A baj az volt, hogy szinte pár napon belül érkezett be hozzá az összes információ. Idősebb ember lévén, neki ez túl sok, túl gyors, lehengerlő és kezelhetetlen helyzet volt. Amikor szét szedtük a történetet, és betettük az év három hónapjára, kiderült, hogy akár négy hétre is elmehetne nyaralni! Nem az volt a gond, hogy dolga volt a hölgynek, hanem, hogy káoszt okozott a fejében. Amikor meglátta, hogy mindenre van ideje, már tudta, hogy ereje is lesz hozzá, sőt már alig várta, hogy jöjjön a nyár.
Sokunknak vannak olyan problémái, amit a káosszal hoz létre.
Mi a káosz, hogyan kezelheted, és miért fontos, hogy rendbe tedd ezen a területen az életed, erről lesz szó!
Olyan segítséget kaphatsz magad mellé, mint a MEGOLDÁSOK kézikönyve, ami rámutat legalább arra a bizonyos első lépésre, amivel, magadnak időt és teret adsz a hatékony megoldásaidhoz.
Nem érdemes a véletlenre várni, hiszen az sohasem volt és lesz megbízható!

A TEDD ZSEBRE megoldások kézikönyve, és Te.
Díjmentes Író-olvasó találkozó és előadás
Önállóvá válni a saját döntéseidben.
Hogyan tudod, ennek a könyvnek a segítségével megtalálni
a saját belső erődet?

Író-Olvasó találkozó és előadás:
Maria Markl Mia
A Szívtudatos program megalkotója, Író, Művész, Életvezetési tanácsadó.

Az élete során megélt és a kitartásával, elkötelezettsége által feldolgozott viharok, kihívások, megpróbáltatásoknak köszönhetően másoknak is megmutatja a járható utat, mert Ő azt tartja, hogy - Minden embernek joga van a boldogsághoz, és senkinek nincs joga senkit leültetni a kispadra! - ezen gondolatok indították el az úton, ami a tiszta boldogságot hozta el neki.
A tapasztalataival és a folyamatos önképzés eredményeként, őszinte tiszta segítséget tud adni mindazoknak az embertársainak, akik ezt kérik Tőle.
Nem motivál, egyszerűen a valós problémáidra ad használható megoldásokat, úgy, hogy tartós, tényleges javulás eredményeit tudod megtapasztalni és a mindennapi életben megélni azokat.

Ez a találkozó, teljesen INGYENES!
Foglald le most a helyed, mert a terem befogadóképessége korlátozott!
Helyfoglalás itt:
http://miaszivtudatos.hu/rendezveny/index.html#form1-c

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél