Reiki Mesteri tanfolyam

2018 okt 14 10:00
Előadó: 
Gaál Tibor

Reiki:
A Reiki Dr. Mikao Usui által, mintegy 150 évvel ezelőtt újra felfedezett gyógyító rendszer, mely intelligens, isteni eredetű energia közvetítésén alapul.
A Reiki-t ezoterikus körökben így emlegetik: Univerzumból eredő, tömény szeretet-energia. A Reiki energiája időtlen, intelligens, mely csak jóra fordítható. Támogat minden gyógyulási folyamatot: gyógyító életenergiákat hoz, és csökkenti, megszünteti a fájdalmakat. Ezért egy kívülálló számára a Reiki egy beavatáson alapuló kézrátételes gyógymód, mely minden betegségre gyógyító hatással van.
Azonban egy Reiki-s számára ennél sokkal több a Reiki: egy személyiség fejlesztő módszer. A beavatott számára a Reiki energiája segít a harag és a félelem leküzdésében, a személyiség fejlődősét, önmegismerését támogatja, gyorsítja. Serkenti az alkotó- és teljesítő képességét. Az avatott blokádjait feloldja, stressz-érzékenységét csökkenti, harmonizálja, öngyógyítását aktiválja. Az avatott a Reiki segítségével önmagával és környezetével való kapcsolata harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik. A Reiki-től mindenki mást-és-mást kap: a Reiki mindenkinek abban segítséget, amiben gyenge, amiből neki „kevesebb” van.
A Reiki igen egyszerűen megtanulható és alkalmazható, nagyon hatékony támogató módszer.

Reiki mester
Ez a tanfolyam a Reiki 3., mester fokozata, mely a Mesteri Avatást adja résztvevők számára. A beavatáson keresztül többszörösére emelkedik a tanuló rezgésszáma és az energiaszintje, és a kapott szimbólum hozzáférést biztosít a mesteri energiához. Letisztázásra kerül, hogy mi a mesteri út, milyen lehetőségek kerülnek ez által a résztvevő életébe, „kezébe”.
Mivel a Reiki avatásai egymásra épülnek, ezért e tanfolyamon való részvétel feltétele a R.A.I. Reiki I. és II. avatás megléte.

A tanfolyam díja: 47500Ft

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél