Szappan, folyékony szappan, tusfürdő és sampon készítő tanfolyam

2020 júl 25 10:00

Szappan, folyékony szappan, tusfürdő és hajsampon készítő tanfolyam akciós áron: 4.000 Ft/fő
(A tanfolyam ideje alatt egyféle termék készíthető el).

Szappankészítés:
Ha részt veszel tanfolyamunkon, néhány perc alatt megmutatjuk Neked, hogy a zöldellő rozmaring és kéklő levendula miként lopja be magát szívedbe, s az étcsoki mire jó még, ha nem falod fel.
Elkészítheted életed első kecsketejes szappanját, ami tele van Q10-zel és E-vitaminnal, és akár ajándékozhatsz belőle barátaidnak is. Megmutathatod magadnak és ismerőseidnek a művészt, ami benned rejlik, pompás ajándékokat készíthetsz mától. Nincs több karácsonyi fejtörés, a tanfolyam elvégzését követően egyedi ajándékot készíthetsz, töredék áron. Az izgalom, a várakozás, a befektetett energia mind-mind meghozza gyümölcsét már a következő ajándékozásnál, hisz nem egy tömeggyártott terméket fogsz adni, hanem egyedit.
A szappankészítés egy környezetbarát tevékenység, a természetben előforduló növényeket, vagy azokat szárított formában használod fel, természetes illóolajokat alkalmazol, beleteszed önmagad, és megismételhetetlent alkotsz. Igen, megismételhetetlent, mert egyre jobb és jobb leszel a boszorkányságban.
Ételfesték és habzást elősegítő kémiai méreg, fehérítőszer helyett mit szólnál inkább néhány gyógynövényhez: kamilla, hárs, levendula, mentalevél, citromfű, rozmaring, teafa, chili, ördögi meggy, cseh sör, étcsoki, minőségi kecsketej, különleges finom illóolajok.

Folyékony szappan, tusfürdő, hajsampon készítés:

A saját magad által készített folyékonyszappanokról, tusfürdőkről és hajsamponokról nem csak azt tudod biztosan, hogy mi kerül bele, de olyan kozmetikumot készíthetsz, amilyet csak szeretnél. Az alapanyag a bőrtápláló, antiallergén, öregedésgátló kecsketej lesz, amit a legváltozatosabb gyógynövényekkel és illóolajokkal gazdagíthatsz.
Egy tusfürdő célja látszólag egyszerű: segítsen megtisztítani a bőrödet a mindennapi szennyeződésektől, és közben ápolja, hidratálja is azt. Ha mindezek mellett még jó az illata is, az azért nem hátrány. Az egyszerű elvárásokért cserébe azonban a boltiakban nagy mennyiségű vegyszer és kemikália kerül.
A 4 órás tanfolyam alatt elsajátíthatod a meleg eljárással készült szappankészítést.
A hajsamponod ezentúl a fejbőrödnek és a hajadnak teljesen megfelelő lesz, a tusfürdőd hidratálja és ápolja a bőrödet.

A képzés tematikája:
- 1 óra elméleti rész
- Az alapanyagok megismerésére és bemutatása.
- Elkészítési mód ismertetése.
- Gyógynövények, illatosítás, színezés, egyéb praktikák megbeszélése
---Szünet---
- Mindenki elkészíti a saját szappanját, kozmetikumát egyénileg.
- A gyógynövényeket, egyéb fűszereket egyénileg mindenki magának választja ki.

A tanfolyamon elkészült szappanodat, kozmetikumodat hazaviheted!

A tanfolyam ára: 4.000 Ft/fő
Jelentkezni a tanfolyam vezetőjénél, Miller Krisztinánál lehet.
E-mail: vikitanoda@gmail.com
Telefon: 50/121-2520

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél