Tervezés, avagy a halogatás megszüntetése.

2018 már 23 19:00
Előadó: 
Czidor Ildikó
Tervezés, avagy a halogatás megszüntetése.

Patakra, vagy pocsolyára hasonlít az életed?
Ha nincs célod és nem haladsz, hanem egy helyben toporogsz, az maga a halál. Miért? Ha a víz folyik, akkor az tisztul, halad valahová. Ha egy helyben áll, akkor lesz belőle pocsolya. Ha nincs célod, akkor olyan az életed, mint a pocsolya. A pocsolya pedig hosszú távon megposhadt víz, amiben nincs élet, tehát maga a HALÁL.
Az ezoterikus világ szerint vagy állsz egyhelyben és toporogsz az életedben, vagy pedig haladsz. Ahhoz hogy haladjál, célok kellenek. Igazán mindegy, hogy ezek a célok jók e, vagy rosszak, a lényeg hogy haladjon az életed valamerre, és tapasztalatokat szerezz.
Ha szeretnéd, hogy jó irányba haladjon az életed, akkor szeretettel várunk a Soter Ezoterikus Teaházba, ahol meditációk által megtámogatott célokat tudsz majd leírni, és megteremteni az életedben. Mivel nem csak az elméből, hanem meditációval is segítjük megtalálni az útadat, ezért sokkal személyre szabottabb lesz számodra ez a tanfolyam.
Mivel a pénzügyi világ által tanult célok kitűzését ötvözöm az ezoterikus célkitűzéssel, így sokkal több és pozitívabb tapasztalatokat tudsz megteremteni az életedben.
Megtanítom a célkitűzés, újratervezésen kívül a halogatás megszűntetését, a TENNI- VENNI listák alkalmazásával teremteni, tervezni, átalakítani az életedet.
A tanfolyam 28 naponként lesz pénteken, így lehetőséged nyílik a megtanultak beépítésére a gyakorlatban. Ez a négy alkalom, és ha szeretnéd az után követés különleges lehetőség. Az után követés személyes konzultációkban lehetséges.
A Soter Teaházban még vannak 1.000Ft- os kuponok, amik a Tanfolyam 21.000Ft- os árát 20.000Ft- ra csökkenti, ha befizeted 2018.03.20.- ig az összeget.
2018.03.20.- a után, vagy a helyszínen 21.000Ft a tanfolyam ára.
A tanfolyam 2018.03.23.- án pénteken indul!
A Teaházban folyamatosan kuponokat adunk ajándékba, aminek felhasználásával fejenként 1000Ft- ot takarítasz meg a tanfolyam árából. Az akció március 20.- ig tart.
Mindenki csak egy kupont használhat fel, és ha átutalja a következő számlára március 20.- ig a 21.000Ft- ot, akkor a helyszínen átveszem tőle a kupont, és megkapja a számlát.
Vállalkozók elszámolhatják, mint Egyéb MNS oktatást.
A számlaszám: OTP Bank Czidor Mária Ildikó 11773119-00034087-00000000
A közleménybe kérlek, írd fel a neved és a címed, hogy a számlát arra állítsam ki.
Emailcím: czidor.marika.ildiko@gmail.com
Tel: +36/30 276-0825
További részletek a weboldalon: https://bosegklub.hu/egyeb/kijelolted-mar-az-uti-celt-2018-ra/

Holnap bejövök, és hozom a kuponokat a Cashflow játék kedvezményhez.

Előre is köszönöm.

Szép estét!

Ildikó

           

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Sóter programok, hírek, akciók.

Feliratkozás hírlevélre >>

Tartalom átvétel

Következő programok

Kövess minket!

Facebook iWiW RSSHírlevél